top of page

Aanbevelingen

Bron: LinkedIn

means in progress, louis vollebregt, life planning, george kinder, kinder institute, life planning 4 you, opleiding, transitie, coaching, presentatie

Barclay Hoar (Zuid-Afrika)

Aanbeveling is vertaald uit het Engels

"Recentelijk heb ik deelgenomen aan de Life Planning Training in Engeland, welke gegeven werd door Louis Vollebregt. Louis' inzichten in Life Planning en wat Life Planning betekent voor cliënten zijn fantastisch. Toen de training voorbij was voelde ik me geweldig, omdat ik wist dat ik spoedig een meer complete financieel planner zou zijn. Bedankt Louis!"

Susann Kulhas (Engeland)

Aanbeveling is vertaald uit het Engels

"Ik kan Louis Vollebregt niet voldoende prijzen. In het woordenboek staan simpelweg niet genoeg glanzende woorden om te beschrijven wat voor een inspiratiebron deze man is. Louis geeft werkelijk om zijn cursisten. Hij geeft je richting met het vriendelijk stellen van vragen, om zo mogelijk te maken dat je je eigen doelen (her)ontdekt. Ik ken niemand die met Louis heeft gewerkt die niet onder de indruk was van de positieve transformatie die de samenkomst teweegbracht. Nu ik zelf Life Planner ben, gebruik ik de geleerde techniek bij vrijwel al mijn cliënten en word ik steeds opnieuw bedankt omdat ik het nu - op mijn beurt - voor hen mogelijk maak om hun levensdoelen te achterhalen en het leven te leven dat zij wensen en verdienen. Er is géén grotere waardering die je als adviseur kunt krijgen dan te weten dat je een bijdrage hebt geleverd aan het transformeren van het leven van je cliënten. Krijg je ook de kans om met Louis te werken, twijfel dan géén seconde!"

Mary Rowland (Verenigde Staten)

Aanbeveling is vertaald uit het Engels

"Ik heb één onvergetelijke week met Louis Vollebregt samengewerkt bij een spectaculaire training van Life Planners in Engeland. Hij is zonder twijfel de beste coach en mentor met wie ik ooit heb gewerkt. Hij is sterk én gevoelig tegelijk. En hij is streng én vriendelijk tegelijk. De tien Life Planners in opleiding gingen mee in zijn stroom van energie, om zo een hoger niveau van adviseur-cliënt-relaties te bereiken. Als ik hier een waardering in sterren uit zou kunnen drukken, waarbij vijf sterren het hoogst haalbare is, dan zou Louis Vollebregt zeker vijf sterren krijgen!"

Mike Aitken (Engeland)

Aanbeveling is vertaald uit het Engels

"Ik had het voorrecht om opgeleid te worden tot Financial Life Planner door Louis Vollebregt in 2010 en hij is sedertdien mijn mentor. Ik denk niet dat ik ooit iemand heb ontmoet die zoveel inzicht heeft in de 'minds' en gedachtegangen van anderen. Hij kan - met een paar simpele, doortastende woorden - steeds tot de kern van de zaak te komen. Dit is mijns inziens een zeer zeldzame vaardigheid. Ik beveel Louis bijzonder aan als dé trainer en expert om naartoe te gaan. Eén keer met Louis spreken kan de manier waarop je het leven van je cliënten benadert al voor altijd veranderen en verbeteren. En mogelijk heb je er persoonlijk nog méér aan!"

Clive Jaques (Engeland)

Aanbeveling is vertaald uit het Engels

"Louis Vollebregt heeft me geholpen om me te richten op dat wat écht belangrijk is voor mij én om op te merken wat belangrijk is voor de mensen om mij heen. Zo maakte ik mijn plan en voerde ik dit uit. Bedankt!"

Lees tientallen meer aanbevelingen op LinkedIn

Op de LinkedIn-profielpagina van Louis Vollebregt leest u tientallen meer aanbevelingen. Schroom niet om een connectie te maken.

Please reload

bottom of page